Kafe e Bluar

Kafeja ideale për aparatin tuaj të kafesë në shtëpi

Amazing blends for Filter & Espresso

Lavazza Ground (kafe e bluar) është zgjidhja ideale e kafesë: shijoni aromën intensive të mokës, preparateve të filtrit ose kremit tërheqës të Espressos. Kjo gamë kafeje është rezultat i orëve të gjata të punës së palodhur dhe përkushtimit në artin e përzierjes dhe pjekjes. Ne e dimë se mënyra më e mirë për të bluar dhe pjekur çdo lloj kafeje është të sigurohemi që profilet dhe aroma e saj aromatike të mbeten të paprekura. Me kafen Lavazza Ground mund të përgatisni në shtëpi një ekspres të shijshëm dhe kremoz, besnik ndaj traditës italiane.


Crema e Gusto Classico

Crema e Gusto Classico

Crema Gusto Classico 250gr kafe e bluar në kanaçe Një përzierje e butë, e rrumbullakosur, tërhe..

4.80€ Ex Tax: 4.07€

Qualità Oro

Qualità Oro

Qualità Oro 250gr kafe e bluar në kanaçe Simfonia e përsosur e kafesë, një harmoni e arabikës s..

6.00€ Ex Tax: 5.08€

Qualità Rossa

Qualità Rossa

Qualità Rossa 250gr kafe e bluar në kanaçeQualità Rossa mishëron pasionin e Lavazza-s për kafen..

5.10€ Ex Tax: 4.32€

Crema Gusto Classico

Crema Gusto Classico

Crema Gusto Classico 250gr kafe e bluarNjë përzierje e butë, e rrumbullakosur, tërheqëse e përbërë k..

4.30€ Ex Tax: 3.64€

Qualità Oro

Qualità Oro

Qualità Oro 250gr kafe e bluarSimfonia e përsosur e kafesë, një harmoni e arabikës së shkëlqyer.Qual..

5.50€ Ex Tax: 4.66€

Qualità Rossa

Qualità Rossa

Qualità Rossa 250gr kafe e bluar Qualità Rossa mishëron pasionin e Lavazza-s për kafenë. N..

4.60€ Ex Tax: 3.90€

Moka Box Crema Gusto

Moka Box Crema Gusto

2 x Crema e Gusto 250gr1 x Moka Aparat per pergaditjen e kafese..

14.00€ Ex Tax: 11.86€

Moka Box Oro

Moka Box Oro

2 x Oro 250gr1 x Moka Aparat per pergaditjen e kafese..

16.00€ Ex Tax: 13.56€

Moka Box Rossa

Moka Box Rossa

2 x Rossa 250gr1 x Moka Aparat per pergaditjen e kafese..

15.00€ Ex Tax: 12.71€

Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)