Kapsulla

Coffee Capsules and Pods      

Enjoy Italian Espresso and more


Kapsulat janë zgjidhjet më praktike dhe më të lehta për t'u përdorur për të shijuar një ekspres të vërtetë italian dhe përgatitje të tjera në shtëpi.
Me kapsulat dhe kokrrat e kafesë Lavazza, mund të përgatisni shpejt një ekspres të cilësisë së lartë për veten ose të dashurit tuaj. Për të krijuar këto përzierje të mahnitshme kafeje, kokrrat tona të kafesë zgjidhen dhe përpunohen duke përdorur teknologjitë më inovative për të siguruar që shija dhe aroma e pagabueshme e kafesë Lavazza të ruhet e paprekur.

A Modo Mio Coffee Capsules                     

An Espresso as good as at the café


Me kapsulat e kafesë Lavazza A Modo Mio, ju mund të shijoni një ekspres autentik italian në komoditetin e shtëpisë tuaj. Ne zgjedhim me kujdes përzierjet tona të kafesë për t'ju ofruar kapsulën e përsosur të kafesë, duke ju sjellë më të mirën e traditës italiane të kafesë.
Zgjidhni nga gamën tonë të gjerë të përzierjeve: Qualità Rossa, Passionale, Tierra ose kapsula të tjera A Modo Mio. Çdo kapsulë kafeje Lavazza është një përdorimshe, e kompostueshme dhe përmban deri në 7.5 gram kafe të bluar. Është gjithashtu e paketuar me vakum për të mbajtur kafenë të freskët dhe cilësinë e saj të paprekur. I përshtatshëm për të gjitha makinat A Modo Mio.

Nescafè Dolce Gusto Compatible Capsules

Cilësia e ekspresit Lavazza për t'u shijuar në komoditetin e shtëpisë tuaj, me kapsula Lavazza të përputhshme me makinat NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®*. Një shumëllojshmëri e gjerë espressos të guximshme plus kapuçino, të gjitha me shtypjen e një butoni.Crema e Gusto Classico - Lavazza A Modo Mio

Crema e Gusto Classico - Lavazza A Modo Mio

Crema e Gusto ClassicoLavazza A Modo Mio1 pako 16 Kapsulla Lloji kapsulles: A Modo MioEspresso ..

5.20€ Ex Tax: 4.41€

Espresso Dek Cremoso - Lavazza A Modo Mio

Espresso Dek Cremoso - Lavazza A Modo Mio

Espresso Dek CremosoLavazza A Modo Mio1 pako 16 Kapsulla Lloji kapsulles: A Modo MioEspresso in..

5.20€ Ex Tax: 4.41€

Espresso Delizioso - Lavazza A Modo Mio

Espresso Delizioso - Lavazza A Modo Mio

Espresso Delizioso - 100% ArabicaLavazza A Modo Mio1 pako 16 Kapsulla Lloji kapsulles: A Modo M..

5.20€ Ex Tax: 4.41€

Espresso Intenso - Lavazza A Modo Mio

Espresso Intenso - Lavazza A Modo Mio

Espresso IntensoLavazza A Modo Mio1 pako 16 Kapsulla Lloji kapsulles: A Modo MioEspresso intens..

5.20€ Ex Tax: 4.41€

Espresso Passionale - Lavazza A Modo Mio

Espresso Passionale - Lavazza A Modo Mio

Espresso PassionaleLavazza A Modo Mio1 pako 16 Kapsulla Lloji kapsulles: A Modo MioEspresso int..

5.20€ Ex Tax: 4.41€

Lungo Dolce - Lavazza A Modo Mio

Lungo Dolce - Lavazza A Modo Mio

Lungo DolceLavazza A Modo Mio1 pako 16 Kapsulla Lloji kapsulles: A Modo MioEspresso intensita 6..

5.20€ Ex Tax: 4.41€

Qualita Rossa - Lavazza A Modo Mio

Qualita Rossa - Lavazza A Modo Mio

Qualita RossaLavazza A Modo Mio1 pako 16 Kapsulla Lloji kapsulles: A Modo MioEspresso intensita..

5.20€ Ex Tax: 4.41€

Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)